Blogy

Misia možná /3000

Drahí naši priatelia  Uvedomujeme si, že dnes takéto alebo podobné prosby počúvate asi na každú stranu, a tak Vás prosíme o pochopenie a trpezlivosť.  Ako už určite viete v súčasnosti, v obci Terňa pri Prešove, pracujeme na projekte výstavby Domu na polceste v ktorom nájdu domov hlavne mladí dospelí po opustení detských domovov, ale taktiež siroty, polosiroty, mládež z...
Čítaj ďalej o Misia možná /3000 »

Dajme spoločne mladým ľuďom nádej na lepšiu budúcnosť

Uvedomujeme si, že na Slovensku je mnoho mladých ľudí, ktorí ešte pred nedávnom mali rodinu, štúdium na strednej alebo na vysokej škole, prácu ale krehká je hranica medzi blahobytom a chudobou.
Čítaj ďalej o Dajme spoločne mladým ľuďom nádej na lepšiu budúcnosť »

Prosba o pomoc pri výstavbe Domu na polceste

Drahý bratia a sestry Moje meno je Marek a spolu s mojou manželkou Luckou sme založili občianske združenie Ranč Emanuel na pomoc mladým ľuďom v núdzi.
Čítaj ďalej o Prosba o pomoc pri výstavbe Domu na polceste »

Začali sme s výstavbou Domu na polceste

Od pondelka 3 mája je pri obci Terňa na pozemku Ranča Emanuel veľmi rušno . Aj vďaka vašej pomoci a pomoci otca Biskupa sme začali s výstavbou Domu na polceste. Chlapi tu tvrdo pracujú od skorého rána do neskorého večera. Práca im ide od ruky.
Čítaj ďalej o Začali sme s výstavbou Domu na polceste »

Projekt Ranč Emanuel

Projekt Ranc Emanuel Náš sen, ku ktorému sa snažíme deň za dňom priblížiť, má podobu sebestačného života na Ranči Emanuel. Zhmotnenie nášho sna predstavuje dom na pol ceste, ktorý sa bude nachádzať na rodinnej farme (Ranč Emanuel) spolu s dielňami a priestorom pre šport, vzdelanie... . V domove na pol ceste chceme poskytovať sociálne služby podľa Zákona č. 448/2008 Z.z. na určitý čas fyzickej osobe, mladým ľuďom ktorí nemajú zabezpečené nevyhnutné podmienky na uspokojovanie základných životných potrieb.
Čítaj ďalej o Projekt Ranč Emanuel »
Ukazujem 5 výsledkov.